Publicat el 27/08/2015

El passat 25 de maig en Josep Cortès va començar la volta a Espanya, caminant, amb l’objectiu de recaptar fons per col·laborar amb la Fundació Vicenç Ferrer en la seva lluita contra el VIH i la Tuberculosi a l’Índia.
Aquest català de 62 anys assegura que aquest viatge li està canviant la vida, una experiència que compara amb la d’haver tingut fills, perquè com a persona l’està enriquint molt més del que havia pogut imaginar.
El seu propòsit es el de caminar 4000 kilòmetres en 100 dies que l´han portat des de Barcelona fins a Valencia, Sevilla, Santiago de Compostela o Gijón i  continuar pel Cantàbric fins a tornar al seu punt de partida a Canet de Mar.
Tot aquest esforç i experiència  és per a celebrar de una manera especial la seva jubilació després d’una vida dedicada a l’esport, però per damunt de tot per a complir una meta, un projecte de vida que volia fer realitat amb una finalitat solidària.
Va decidir col·laborar amb la Fundació Vicenç Ferrer posant-se la camiseta del fundador i passejar-la per tot Espanya, donant a conèixer la labor que realitza aquesta ONG a l’Ìndia.
100 dies caminant 40 km diaris per intentar mobilitzar petits granets de sorra per a una bona causa.
Josep col·labora amb una ONG petita que es diu GEA XXI, de Canet de Mar, que la recaptació que fa amb els seus projectes va a Fundació Vicente Ferrer.
Fa uns anys ja varen impulsar un projecte i ara en donàven suport a un que van proposar des de la fundació, però sembla que no li estan donant la difusió que s’esperava i l’atleta, ja casi ha recorregut els 4000 km, arriba el dia 31 d’agost i, en canvi, la recaptació va molt fluixeta.
Fes ta teva donació:
http://www.migranodearena.org/es/reto/6657/4000-kms-solidarios-a-beneficio-de-la-fundacion-vicente-ferrer/#
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009578053660

Deixa un comentari