Publicat el 04/09/2020

Aquest setembre es podrá gaudir del 3r cicle de Vermuts amb una bona varietat d’actuacions als jardins de Can Borrell i un concert de Pau Riba a la masia Can Rossell

Aquestes seran les actuacions  que tindran lloc a Arenys de Munt durant el cicle Re-Vers:
El diumenge 6 a les 12 del migdia tindrem poesia amb Blanca Llum Vidal i música amb el grup Una.

El dissabte 12 a les 6 de la tarda es representarà l’espectacle infantil Bestiari, inspirat en poemes de Pere Quart (Joan Oliver) i a càrrec de la companyia L’Estenedor Teatre.
En acabar, a 2/4 de 9 del vespre, tindrem un maridatge poètic, amb Arnau Barangé com a sommelier i Kai Puig com a rapsoda.

El diumenge 13 a les 12 del migdia hi haurà poesia amb David Caño i música amb Rusó Sala, Aleix Tobias i Miriam Encina, que presentaran el treball Desirem.

Finalment, el divendres 18, Pau Riba i De Mortimers faran un concert a la masia Can Rossell a les 9 del vespre, amb el títol Dioptria 50.
Aquesta és l’única actuació del 3r cicle Re-Vers que no es fa als jardins de Can Borrell i que és de pagament. El preu és de 10 € amb entrada anticipada. Les entrades es podran comprar a www.codetickets.com.

En tots els casos, caldrà arribar-hi amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada que exigeixen les mesures sanitàries de prevenció de la COVID-19. Cal recordar, també, que l’ús de la mascareta és obligatori. Podeu trobar-ne més detalls al programa i al web del Re-Vers – http://revers.cat/-.

 

Deixa un comentari