Publicat el 21/03/2019

Les Jornades Comerç Increïble –sessions de debat i coneixement que se celebren en el marc de la Setmana del Comerç— se centraran enguany en analitzar les noves eines de promoció dels eixos comercials i en les oportunitats de les solucions tecnològiques pel comerç

Del 25 al 31 de març se celebra la tercera edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).
Amb el comerç com a protagonista, aquesta iniciativa pretén ser el punt de trobada amb el sector comercial i on es combinaran espais d’intercanvi d’experiències, plataformes de reflexió, i  espais de foment d’idees amb un munt d’activitats arreu del territori que ajudaran a posar en valor el comerç i a reivindicar l’important paper que juga en l’economia catalana i en el model de país.

El tret de sortida de la Setmana del Comerç el donarà dilluns, 25 març, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, al Caixa Fòrum, i comptarà amb la conferència “Radical Retail” on el consultor i fundador  infonomia.com, Alfons Cornella explicarà la seva visió sobre el comerç.

Jornades Comerç Increïble
Les Jornades Comerç Increïble —sessions tècniques de debat i coneixement que se celebren en el marc de la Setmana del Comerç—  se centraran enguany en analitzar les noves eines de promoció dels eixos comercials, i en les oportunitats de les solucions tecnològiques pel comerç.

La sessió de 26 de març es dedicarà de forma monogràfica a analitzar i debatre el present i futur dels eixos comercials a Catalunya, i la futura llei de les Àrees de Promoció Econòmica i Urbana (APEUs), com a eina de foment i millora de la àrees comercials. Es comptarà amb la col·laboració de 3 experts europeus sobre la implantació del BID’s al Regne Unit i Alemanya.

La jornada del 27 de març se centrarà en “Vendre com sempre, però diferent! Com reinventem les botigues per vendre en un futur?”. De la mà de l’economista i “botigueròleg” Marcos Álvarez, s’ajudarà als assistents fer una diagnosi diferent dels seus negocis per planificar noves estratègies de venda per al futur. Alhora es debatrà sobre els nous perfils de consumidor, i de les noves competències que han de tenir els venedors.

Dijous, 28 de març, la sessió es dedicarà a com maximitzar les inversions en eines tecnològiques. Amb la participació de 3 experts en la matèria, la jornada s’orienta específicament als empresaris de comerç, serveis i moda i als professionals que gestionen aquest àmbit a les seves empreses.

Divendres, 29 de març, tindrà lloc el Retail Talks, un showroom per al comerç, on destacades empreses i entitats presentaran les seves solucions digitals en àmbits com la intel·ligència artificial, Big Data o neuromàrqueting. Amb l’aparença d’un “market place”, 16 empreses proveïdores exposaran in situ totes les solucions que ofereixen per a la generació de brand experience per al comerç detallista, amb contactes B2B amb els assistents.

Activitats de 3a Setmana del Comerç al Maresme
Entitats i associacions de comerciants de la comarca se sumen una edició a la Setmana del Comerç amb un ampli programa d’activitats, amb gairebé una desena d’iniciatives, que inclou des de jornades de reflexió i coneixement per a professionals fins a activitats lúdiques per a tots els públics.
A Mataró, la Unió de Botiguers ha programat pel 30 de març un MTR SHOWROOM Urbà i una Masterxef a la Plaça Gran.
A Argentona, l’entitat Argentona es mou impulsa del 25 al 30 de març l’acció « ARGENTONA 7¡¡¡¡¡ ».
A Calella, l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial durà a terme del 25 de març al 3 d’abril la campanya «El comerç amb la cultura».
A Premià de Mar, l’entitat Comerços Associats de Premià organitza del 25 al 30 de març la campanya « Comprar a Premià és de pel·lícula »,
A Tordera, al llarg de la setmana l’Associació de Comerciants Tordera Centre impulsa l’acció « Tordera Centre, compromesos amb el medi ambient ».
De la seva banda, a Vilassar de Mar,  l’Associació de Vilassar Comerç ha organitzat pel 28 de març un programa d’activitat que inclou un Sopar de socis, una campanya de Xarxes i la Targeta Comerç.

 

 

 

 

Deixa un comentari