Publicat el 10/07/2015

Com cada any, Les Santes de Mataró tenen com a preludi una setmana on l’esport és el protagonista: Les Santes Esportives. La Mitja Marató de Muntanya de Mataró, que arriba aquest any a la seva tercera edició, s’inclou per primera vegada en aquest marc festiu i ciutadà.
El diumenge 19 de juliol, més de 300 persones descobriran els entorns de la ciutat de Mataró, amb un trail de muntanya que ofereix dues opcions: un circuit de 21.5km i un circuit de 12km.
Es tracta d’una cursa oberta a tothom, des dels 14 anys, tot i que els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’un adult. «Amb Besttrail organitzem moltes curses per tot el territori català, però som una empresa mataronina, i poder organitzar una cursa de muntanya a la ciutat, i per Les Santes, és tot un privilegi» afirma Pere Tutusaus, cap de cursa i director de Besttrail, organitzadors de la prova.
La pista d’Hoquei de Mataró acull un any més la sortida i arribada de la prova. En aquesta edició, s’ha canviat algun tram del recorregut respecte l’any anterior, ja que s’ha vist afectat per alguna modificació urbanística. S’ha prioritzat el corriol i el trail tan pel circuit de 21.5km com pel circuit de 12km. Ambdós itineraris són secrets i no es desvetllaran fins el diumenge de la cursa.
Les inscripcions estaran obertes a la pàgina web de la prova:
http://www.mitjamaratodemuntanya.cat/ fins el mateix dissabte 18 de juliol.
La organització de la cursa és a càrrec de l’empresa Besttrail, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró. Besttrail és una empresa de Mataró que des de 2013 s’encarrega de l’organització d’esdeveniments esportius a l’aire lliure de forma professional. Una companyia que aposta per l’esport de qualitat en diverses modalitats.

Deixa un comentari