Publicat el 15/05/2019

Podeu gaudir d’un recorregut solidàri de 5.34km a través del Parc de la Serralada de la Marina (desnivell acumulat de 531m)

La Feec recolza aquesta iniciativa solidària a favor de Càritas en els seu 75è aniversari amb la col·laboració del Centre Excursionista de Catalunya.
Abans d’iniciar el camí, tots els inscrits recolliran una motxilla que contindrà l’esmorzar, una samarreta i una gorra per difondre la campanya solidària mentre es fa esport.
L’activitat de l’esmorzar anirà a càrrec dels voluntaris de l’Associació Grup Cavall Bernat, als quals agraïm molt la seva tasca col·laborativa.
Els diners de la recaptació es destinaran al programa d’inserció laboral “Feina amb cor” de Càritas Diocesana de Barcelona.
Les inscripcions (8 €) ja estan obertes al web http://inscripcions.feec.cat/, i es destinaran íntegrament al programa de formació i inserció laboral “Feina amb cor”, un servei de Càritas amb el que moltes persones han aconseguit trobar feina. I és que encara que no ho creieu… tots tenim un àngel!

3ª Caminada solidària Càritas 2019
Dia:
Dissabte, 18 de maig de 2019
Punt de trobada i inici: Complex Esportiu Torribera (pàrquing Carrer Castella, s/n Santa Coloma de Gramenet)
Punt de finalització: Complex Esportiu Torribera (pàrquing).
Hora d’inici: 10.00 h
Distància: 5,34 quilòmetres.
Durada aproximada: entre 2 i 2,5 hores.
Desnivell positiu: 265 m.
Desnivell negatiu: 265 m.
Desnivell acumulat: 531 m.
Altitud màxima: 262 m.

Recorregut circular que ens aproxima des del barri de Singuerlín fins a les restes del poblat ibèric de Puig Castellar. L’itinerari recorre el vessant sud-oriental i el flanc de ponent del Puig Castellar. Al cim trobarem les restes del poblat ibèric, un dels jaciments arqueològics més importants de Catalunya. La major part de l’itinerari transcorre per una pista ampla, de trànsit fàcil i a mesura que guanyem alçada, s’amplien les vistes sobre el Barcelonès, el Vallès i els vessants orientals de la muntanya de Collserola.
S’han fet algunes variacions del recorregut per tal de facilitar la caminada a tothom.

El preu de la Inscripció és de 8€. Si voleu, podeu fer un donatiu pel projecte “Feina amb cor”
Inscripcions: http://inscripcions.feec.cat/index.php?arxiu=inscripcio&id_esdeveniment=712&crea_nou=1

Com arribar-hi:
Cotxe: cal prendre la sortida de la B-20 de Santa Coloma de Gramenet i dirigir-se cap a l’aparcament del complex  esportiu de Torribera, punt d’inici de l’itinerari.
Metro: Estació de Singuerlín (línia 9). A peu, hi ha uns 10 o 15 minuts. Estació de Santa Coloma (línia 1). Baixar en direcció al pont de Santa Coloma i al cap de poc tus trobareu l’avinguda Francesc Macià, per on passa l’autobús B-30; cal baixar a la parada més propera al parc de bombers.

Deixa un comentari