Publicat el 06/05/2015

Badalona el dijous 7 de maig l’edició 2015 dels Jocs Universitaris de Platja, una competició esportiva que forma part dels Campionats de Catalunya Universitaris.
Està previst que hi participin més de 350 esportistes procedents de 12 universitats de Catalunya.
En aquesta jornada esportiva i festiva es disputaran partits de futbol, handbol, voleibol i fresbee als camps de joc que estaran ubicats a les platges del pont del Petroli i de l’Estació. Les activitats començaran a les 8 hores i està previst que s’acabin a les 20 hores.
L’organització dels Jocs Universitaris de Platja va a càrrec de l’Esport Català Universitari (ECU), mentre que la gestió de l’esdeveniment correspon a Gaudium Sport. La cel·lebració d’aquests jocs compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona.
L’ECU és l’ens que agrupa totes les universitats catalanes i coordina la cel·lebració dels Campionats de Catalunya Universitaris. Té com a objectiu bàsic el foment de la pràctica esportiva entre els membres de les comunitats de les diferents universitats catalanes mitjançant competicions esportives i la promoció dels valors i l’esperit esportiu dels seus participants.
En total, a les platges del pont del Petroli i de l’Estació de Badalona s’instal·laran 2 camps de futbol, 2 camps de handbol, 4 camps de voleibol i un camp de frisbee.
El frisbee és un esport sense contacte entre jugadors que es llencen un disc volador i que no poden caminar ni córrer mentre tinguin el disc a les mans. Els seus orígens es troben als anys 60 a l’àmbit universitari nordamericà.

Deixa un comentari