Publicat el 09/09/2016

El Pavelló Municipal La Plana (passatge La Plana, 14) acull aquest dissabte 10 de setembre els partits finals de la 30a edició de la Copa Badalona de Basquetbol. Concretament, a les 18 hores es disputarà la final femenina entre els equips AE Sant Andreu de Natzaret i BBC Joventut i a les 20 hores es jugarà la final masculina entre l’AE Sant Josep i AE Badalonès. Aquests dos equips masculins juguen actualment a la Copa Catalana.

La Copa Badalona de Basquetbol va néixer fa 30 anys com una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament de Badalona i els equips sènior de l’Agrupació Badalona Bàsquet Base (BBB) que competeixen en les categories catalanes de bàsquet.

Els dies 31 d’agost i divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4 de setembre ja es van jugar tant les fases prèvies com la semifinal als poliesportius Bufalà, la Plana i Casagemes. Aquest any han participat nou equips masculins i el campió de l’Esport de Lleure, així comi set equips femenins.

L’entrada per presenciar les finals d’aquest dissabte és gratuïta. Tot i això, es posaran al Pavelló Municipal La Plana unes urnes a l’entrada perquè tothom que ho vulgui pugui contribuir amb 1 euro per a ajuts socials i el Banc dels Aliments.

Aquest és l’horari dels partits de dissabte:
30a Copa Badalona de Basquetbol Masculina i Femenina XVI Memorial Joan Serna

Dissabte, 10 de setembre, Al Pavelló Municipal La Plana: 
– Final Copa Badalona femenina
18 hores: AE Sant Andreu de Natzaret – BBC Joventut 

– Final Copa Badalona masculina
20 hores: AE Sant Josep – AE Badalonès

– Cloenda: lliurament de trofeus

Deixa un comentari