Publicat el 14/03/2022

Ja s’han fet públiques al web municipal les bases per participar en els concursos de cartell de la Festa Major 2022 en les categories adulta i infantil

 

 

En ambdues categories cal tenir present que l’eix temàtic de la Festa Major són els pirates i els premianencs. La pirateria representada ha de ser la barbaresca, per la qual cosa es descartaran els cartells que representin pirates caribenys.

Si el disseny del cartell inclou els personatges principals, cal que hi apareguin tots tres: els premianencs Esther i Martí, i el pirata Omar. Es valorarà positivament que es tingui en compte la perspectiva de gènere de manera que el cartell fomenti la igualtat. Els originals en cap cas poden contenir trets masclistes.

La Festa Major serà els dies 5, 6, 7, 8, 9 i 10 de juliol.
Per participar en el concurs en la categoria adulta caldrà omplir el formulari d’inscripció on s’haurà d’adjuntar el cartell en format PDF.
El termini de presentació dels treballs finalitzarà el dimarts 26 d’abril a les 12 de la nit.

S’atorgarà un únic premi de 600 € per al cartell guanyador.

Concurs infantil
Pel que fa al concurs infantil de cartells, hi poden participar tots els nens i nenes de Premià de Mar d’entre 8 i 12 anys.
El termini de presentació dels originals serà el dijous, 26 de maig.
Pel que fa al premi, serà un lot de productes de la Festa Major incloent-hi una samarreta de l’edició de la Festa de 2022.

Com en el cas dels adults, també caldrà omplir el formulari d’inscripció per participar en el concurs.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Mar

Deixa un comentari