Publicat el 26/03/2017

Es tracta d’una trobada esportiva, no competitiva, que vol mantenir la finalitat amb la que va començar, promocionar l’esport de la bicicleta de muntanya

Ja falta menys, seguiu entrenant per la Cabrilenca BTT. L’assistència ha anat creixent any rere any, fins arribar en alguna edició a més de 1.000 participants. Així mateix, col·laboren més de 100 voluntaris, que fan que aquesta alta afluència de ciclistes es desenvolupi amb tota normalitat.

L’edició d’enguany constarà de dos recorreguts, d’uns 26 i 43 km., de forma que hi puguin participar tant els ciclistes habituals, com aquells que comencen i volen gaudir del entorn. Per això, els dos circuits combinaran trams de pista amb altres amb més dificultats tècniques, arribant a uns desnivells acumulats d’uns 800 i 1.450 mts. respectivament. Com sempre, tots dos circuits estaran marcats i amb voluntaris ubicats a determinats punts. Tots dos recorreguts comencen amb la clàssica escalada a la Mútua.
Sempre i quan compleixen tot el recorregut llarg, els primers classificats masculí i femení en aquesta pujada estaran premiats amb un pernil; els segons i tercers classificats també tenen premi assegurat.

Durant el circuit estan previstos avituallaments i s’acabarà amb una botifarrada; això si, els que sigueu vegetarians i/o celíacs indiqueu-ho al camp corresponent al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.

Inscripcions Cabrilenca BTT – 21 de maig 2017:
https://inscripcions.cat/cabrilencabtt2017crono/formulari_inscripcio

Es torna a sortejar una Fat Bike BH. Els participants en qualsevol de les dues modalitats de la Cabrilenca BTT (cronometrada o no) entraran en el sorteig d’una Fat Bike BH, que es realitzarà en directe a les 13:00 hores, una vegada hagi arribat el gruix de participants. Guanya una magnífica Fat Bike, gràcies a la col·laboració de BH i Corriol Bicicletes

Si voleu fer la Pedalada Cabrilenca BTT amb bicicleta elèctrica  (no cronometrada, i sense optar als premis de la cronoescalada a la Mútua), teniu dues opcions
1. Portar la vostra pròpia bicicleta elèctrica i fer la Cabrilenca BTT no cronometrada (tampoc tindreu opció als premis de la cronoescalada a la Mútua).
2.Reservar una de les 10 bicicletes que portarà BH. Per fer-ho, haureu de contactar amb Corriol bicicletes i ells faran les gestions pertinents.
Emporteu-vos una magnífica Fat Bike, gràcies a la col·laboració de BH i Corriol Bicicletes!!!
A mesura que els participants que facin la Cabrilenca BTT amb una d’aquestes 10 bicicletes cedides per BH i Corriol vagin arribant al Village, si ho demaneu, podreu tenir ocasió de provar-les durant una estona.
Organitza: Secció Ciclista Cabrils La Concòrdia – Torrent Roig, 5 – Cabrils
[cabrilencabtt@sccabrils.cat]

 

Deixa un comentari