Publicat el 01/03/2016

L´edició d´enguany constarà de dos recorreguts, d´uns 20 i 40 km., de forma que hi puguin participar tant els ciclistes habituals, com aquells que comencen i volen gaudir del nostre entorn. Per això, els dos circuits combinaran trams de pista amb altres amb més dificultats tècniques, arribant a uns desnivells acumulats d´uns 800 i 1.400 m. respectivament. Com sempre, tots dos circuits estaran marcats i amb voluntaris ubicats a determinats punts.
Tots dos recorreguts comencen amb la clàssica escalada a la Mútua. Sempre i quan compleixen tot el recorregut llarg, els primers classificats masculí i femení en aquesta pujada estaran premiats amb un pernil; els segons i tercers classificats també tenen premi assegurat. 

Aquest anys, només per als que ho desitgin (i limitant-ho a 400 participants), es podrà fer la Cabrilenca BTT amb sortida preferencial a les 8:45h, control de temps i classificació. 

La resta de participats la faran sense control de temps, i amb sortida oberta a partir de les 9:00h.

Durant el circuit estan previstos avituallaments i s´acabarà amb una botifarrada; això si, els que sigueu vegetarians i/o celíacs indiqueu-ho al camp corresponent al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.
A més, tots els participants rebran un obsequi exclusiu i commemoratiu d´aquesta edició.

Grans novetats a l´edició d´aquest any:

Es sorteja una Fat Bike BH , gràcies a la col·laboració de BH i Corriol Bicicletes
Tots els inscrits en qualsevol de les dues modalitats de la Cabrilenca BTT (cronometrada o no) entraran en el sorteig d´aquesta Fat Bike BH, que es realitzará en directe a darrera hora del matí, una vegada hagi arribat el gruix de participants.

Recorregut: 20 i 40 KmSortida cronometrada: 8,45 h
Sortida pedalada: 9,00 h 
Participació limitada: 900 persones

Inscripcions a la Cabrilenca BTT 2016 cronometrada:
https://inscripcions.cat/cabrilencabtt2016crono/formulari_inscripcio

Inscripcions Cabrilenca BTT 2016 pedalada i per a bicis elèctriques:
https://inscripcions.cat/cabrilencabtt2016/formulari_inscripcio

Bicicleta elèctrica
Si el que es vol es fer la Pedalada Cabrilenca BTT amb bici elèctrica  (no cronometrada, i sense optar als premis de la cronoescalada a la Mútua), hi ha  dues opcions:

Portar la pròpia bicicleta elèctrica i fer la Cabrilenca BTT no cronometrada (tampoc es tindrà  opció als premis de la cronoescalada a la Mútua). En aquest cas, s’ha de ser autosuficient; l´organització no rescatarà a ningú per falta de bateria. Es recomana fer una variant del recorregut llarg que escurçarà els 43 kilòmetres, deixant-lo en un 30 km.

Reservar una de les 10 bicicletes que portarà BH. Per fer-ho, s’ha de contactar amb Corriol bicicletes i ells faran les gestions pertinents.

A mesura que els participants que facin la Cabrilenca BTT amb una d´aquestes 10 bicicletes cedides per BH i Corriol, vagin arribant al Village, si ho demanen, podran tenir ocasió de provar-les durant una estona.

Aportació solidària  
Com ja s’ha fet en altres edicions, aquest any es destinaran 0,50€ de cada inscripció a causes solidàries.
Enguany s’ha decidit fer la aportació a l´Associació ONCOSALUT, de Cabrils, per a la lluita contra el càncer.

Deixa un comentari