Publicat el 21/11/2016

Segons informa el Consell Comarcal del Maresme, l´EVS és un projecte de voluntariat a l’estranger, principalment a països d’Europa, que està finançat pel programa “Erasmus+: Joventut en Acció” de la Comissió Europea. A través del projecte de voluntariat, els voluntaris participen de forma activa en una organització (entitat d´acollida) d’un altre país.
L’experiència facilita l’aprenentatge de la cultura i la llengua del país i de competències transversals a través de les tasques desenvolupades a l’entitat en què es realitza voluntariat i durant el dia a dia.

Per tal de facilitar que els joves del Maresme tinguin més oportunitats per accedir al programa des del Servei de Mobilitat internacional Jove del Maresme, es facilita informació sobre què és l´EVS i com es pot sol·licitar, i s´acompanya als joves en tot el procés de recerca i sol·licitud del projecte. 

Precisament, Aprofitant l´aniversari del programa, i amb la intenció d´ampliar el seu coneixement entre el jovent del Maresme, durant aquest mes de novembre, el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, organitza diferents tallers temàtics arreu de la comarca.

Deixa un comentari