Publicat el 16/06/2017

El punt de trobada dels 10 grups participants serà al Calisay i es farà cercavila riera avall fins arribar a la platja, amb un espectacle sorpresa final.

Batuaixa va néixer com a grup de batukada de l’Escola Municipal de Música d’Arenys de Mar, ara fa cinc anys. Des del principi, el grup s’ha caracteritzat per ser un espai on tothom hi té cabuda, on nens i adults comparteixen la mateixa afició. Així, doncs Batuaixa s’ha consolidat com un espai dinamitzador de la vida social d’Arenys i, per això, sempre han procurat col·laborar en la vida pública de la Vil·la.

Sota la direcció de Jordi Planet, el grup ha participat en moltes festes i activitats d’Arenys de Mar, encara que també en altres municipis de la Comarca. Algunes de les seves col·laboracions destacades han estat a la Festa Major de Sant Zenon, Sant Roc o a la Cavalcada de Reis a Arenys de Mar. Tot i que es desplacen també a altres poblacions catalanes, com Santa Coloma de Farners, Vallgorguina, Bagà, Montgat… amb la finalitat d’animar festes populars i de caràcter privat. Carnavals, fires, casaments, i fins i tot actuacions tan especials com el Batuambient, per conscienciar a la gent a reciclar o animant la cursa solidaria anual dels “Posa’t la gorra” a Barcelona. Van a fer remor i gresca a allà on els truquin.
Participen activament en trobades que organitzen altres poblacions, com ara Palafolls i El Masnou, i en concursos de percussió com el Llavatraka de Sant Andreu de Llavaneres i Timbals Agogó de Canet de Mar.

Seguint amb aquesta voluntat de formar part de la vida social d’Arenys, i aprofitant que aquest any fan el 5è Aniversari, han organitzat la 1a Trobada de Batukades d’Arenys de Mar. Volen que a Arenys de Mar la gent també tingui la oportunitat de gaudir del bon ritme, dels grups que han convidat i de l’ esperit festiu de carrer.

Ia Trobada de Batukades
Dia:
diumenge 16 de juliol
Hora: a les 19h
Lloc sortida: Calisay

Batuaixa es un grup de batukada/percussió, que toquen pel plaer de veure ballar a l’espectador amb els seus ritmes, en tota mena d’esdeveniments festius. Toquen temes de tot tipus: sambes, reggae, funky, correfoc,  etc… a més d’algun tema propi com el bongo song.

 

Deixa un comentari