Publicat el 26/06/2015

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, amb el suport de l’Ajuntament, ha organitzat la I Fira Gastronòmica de Mataró-Maresme. Aquesta primera edició porta per lema “Menja’t el Maresme”.
La fira es farà del 26 al 28 de juny l’antic Parc Central i comptarà amb la participació d’11 establiments: 9 de Mataró i 2 d’Argentona.
Els tastets que oferiran els establiments tindran un preu popular de 2,50 € i a més en el mateix espai del Parc Central hi haurà diferents empreses que oferiran servei de begudes, vins, còctels, cava, cafè i gelats.
L’oferta gastronòmica anirà acompanyada d’activitats diverses com música en directe i un concert d’Hotel Cochambre, atraccions i tallers infantils, xerrades i masterclass de cafè, vins i gintònics, entre d’altres.
Els establiments que hi participen són els següents: Nuus – Hotel Atenea Port Mataró, Toni 2, La Treva, Eat & Eat, Suka, Punt 6–New Hotel Colón, Escola de Restauració del Gremi, La Gofreria i Cafè La Selva de Mataró i d’Argentona La Sala d’Argentona i Sant Jaume. 

Deixa un comentari