Publicat el 11/11/2022

Joan Colomo, Yuhniversia, The Judinnis i Eli Kapowsky posaran la cirereta musical en aquest aquelarre d’art eclèctic del Brama! Festival

 

 

 

Amb la inauguració de l’exposició “Art, reblog” arrenca la tercera edició de Brama!, el Festival de Creació Contemporània del Masnou.
Enguany convida tothom a gaudir d’una desena de propostes artístiques, de múltiples disciplines, que tindran lloc al Masnou entre el 19 de novembre i l’11 de desembre.

El tret de sortida es dispararà a les 12 h del dissabte 19 de novembre, amb la inauguració d’una exposició col·lectiva sobre la malaltia i el benestar. Comissariada per Núria Gómez Gabriel, “Art, reblog” aplegarà creacions de Maria Ruido, Bea Regueira, Maria Alcaide i Maria Sevilla Paris.
Es podrà visitar a l’Espai Casinet fins a l’11 de desembre. Durant la inauguració hi haurà un servei gratuït d’acollida per a infants d’entre 7 i 14 anys.

El cinema és una altra branca de la creació que el Brama! abordarà enguany.
El 22 de novembre es projectarà la pel·lícula Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por (2021, 135 minuts) al Cinema La Calàndria, a les 18.30 h. El visionament del film es completarà amb un col·loqui que comptarà amb la participació de la directora del film, Mireia Sallarès.

De fet, el Brama! aposta per la participació del públic en la creació artística. Per aquest motiu, s’organitzen diversos tallers.
El primer, Exploració a través del fang, el conduirà Ruth Oliver el 25 de novembre, a les 17 h, a Blanc de Guix.
L’endemà, 26 de novembre, n’hi haurà un altre, a les 11 h a Ca n’Humet: Artteràpia, a càrrec de Sàskia Ferrer.
El tercer, Natura, art i benestar emocional, arribarà al 3 de desembre, de la mà d’Aithne Ferrer. Es farà a Blanc de Guix, a les 12 h.
N’hi haurà encara un altre, de serigrafia, en què s’estamparan bosses del festival.

Aquest últim es farà dins la jornada en què es preveu més gresca, el 3 de desembre, amb l’esdeveniment Festival Brama! La cita serà a Blanc de Guix a partir de les 19 h.
Comptarà amb actuacions musicals que prometen, i molt, de Joan Colomo, Yuhniversia, The Judinnis i la sessió DJ de Eli Kapowsky. També hi haurà la poesia que aportaran Alícia G. i Maria Sevilla.
Tot plegat, comissariat per Txapu i amb el servei de bar i el sopar que servirà Magnòlia Taverna.
Durant aquesta sessió festiva hi haurà un servei gratuït d’acollida d’infants d’entre 7 i 14 anys.

El Brama! d’enguany es completarà amb la performance Los brotes negros, que brindaran Eloy Fernández & Eloi el Bon Noi, l’1 de desembre, a les 21 h, a l’Espai Escènic Iago Pericot.

Han promès fer una sessió de spoken word i live coding. I quina és la millor manera d’esbrinar de què va això i tot plegat? La resposta és fàcil. Només cal fer cas al crit eclèctic del Brama! i deixar-se captivar per la creació contemporània.

El Festival de Creació Contemporània Brama! és organitzat per l’Ajuntament del Masnou, amb la col·laboració de Blanc de Guix i de la Fundació La Calàndria, amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya (programa “Temps per cures”).

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

 

Deixa un comentari