Publicat el 31/03/2020

Els casos de COVID-19 segueixen creixent a Mataró. Tot i el confinament, encara es registren nou casos per Coronavirus.

Els ingressats pugen a 166, una cinquantena més que divendres, de les que 23 són a l’UCI. També augmenta el nombre de morts: són 17 les persones que han mort per Covid-19 a l’Hospital de Mataró i per tant, la tendència continua a l’alça. Les dades positives són les altes: l’Hospital ha registrat 29 altes de pacients que han superat el virus.

Els registres també són negatius pel que fa al personal sanitari en aïllament. Actualment hi ha 189 professionals del Consorci Sanitari del Maresme en quarantena, una vintena més que al acabar la setmana. Tot plegat, respon al fet d’haver estat en contacte amb un cas positiu o haver presentat símptomes.

Segons els experts, el pic de casos hauria d’arribar aquesta primera setmana d’abril i per això les mesures de confinament s’han fet més restrictives des d’avui dilluns. El govern recomana sortir de casa només per a compres imprescindibles, que es facin el més a prop de casa i durant el mínim temps possible. A més, recordem que des d’avui només poden treballar tots els sectors essencials, la resta de treballadors s’han de quedar a casa fins el 9 d’abril.

M.Rodríguez

Font: mataroaudiovisual.cat

Imatge: mataroaudiovisual.cat

Deixa un comentari