Publicat el 14/04/2021

Els dies 19, 21, 22 i 26 d’abril els joves representaran diferents fragments i obres al Teatre Zorrilla

L’edició d’enguany és també Memorial Armonia Rodríguez per retre homenatge a aquesta dona de teatre i a la seva contribució al fet teatral, educatiu i cultural a Badalona i arreu, al llarg de tota la seva vida.

En la mostra d’aquest any hi participen 6 centres i s’espera que el pròxim curs, quan la situació sanitària es normalitzi, hi tornin a participar prop d’una vintena. La comissió organitzadora de l’edició del 2021 està formada per representants dels instituts i centres de secundària Betúlia, Eugeni d’Ors, La Riera, Mare de Déu de l’Assumpció, Maregassa i Maristes Champagnat; per l’Associació Amics del Teatre Zorrilla; per Badalona Cultura i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.

Davant l’actual context de pandèmia, enguany la Mostra es farà sense públic. La visió de les obres es farà posteriorment a través de l’edició d’un vídeo que inclourà el conjunt d’obres presentades.

La mostra de Teatre d’Educació Secundària de Badalona va néixer a partir d’una proposta sorgida l’any 2014 en un dels col·loquis organitzats per l’Associació d’Amics del Teatre Zorrilla.
A partir d’aquesta idea, diversos centres educatius de la ciutat van presentar una proposta a l’Ajuntament per a l’organització i recuperació d’una mostra de teatre feta per l’alumnat de secundària de Badalona, tal com s’havia fet en el passat, i amb la important història i present del teatre a la ciutat com a fet justificatiu fonamental. A partir d’aquí es va constituir una comissió organitzadora que s’ha encarregat de fer realitat totes les edicions de la mostra des de l’any 2015.

Deixa un comentari

Especial Festes de Nadal