Publicat el 25/05/2021

Enguany, als 14 espais s’hi sumen 8 establiments de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial

Aquest cap de setmana tindrà lloc la setena edició de Moments de Flors, un esdeveniment que va començar com una aposta complementària a l’històric Concurs i Exposició de Roses de Catalunya.

Enguany seran 14 els espais que donaran la benvinguda a la primavera. A aquests 14 espais s’hi sumen 8 establiments de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial (Papereria Roger, Pastisseria J. Ramírez, Papereria Nogueras, Diver 3, Ecovianda, Fem Salat, Pastel i Floristeria Jardí) que engalanaran els seus aparadors creant un ambient primaveral i ple de color.

L’Associació Amics del Parc Dalmau tampoc volia perdre’s una data tant important i, per això, ha organitzat una visita guiada al Parc Dalmau i una plantada d’arbres fruiters a la zona de la Muntanyeta.
Serà diumenge dia 30, a les 9 i a les 11 h (cal reservar cita prèvia enviant un correu a parcdalmau@gmail.com).

El 2014, Moments de Flors va obrir les portes de 8 espais per primer cop a la nostra ciutat. Gràcies a les 20.000 visites dels espais, l’any 2015 es van ampliar fins a 14 els llocs que es podien visitar. Al 2019 s’incrementa a 19 espais i se superen les 36.000 visites.
Els espais que es podran visitar enguany són els següents:
Museu del Turisme (c. Sant Pere, 122-140). Jardiner: Eliseupaisatgista
Escola Pia (c. Sant Pere, 120). Jardiner: Floristeria Jardí.
Can Llobet (c. Anselm Clavé, 99). Jardiner: Brigada de jardiners de l’Ajuntament. Música: dissabte, a les 17 h, cor de joves i alumnes de cant de l’Aula de Música Can Llobet.
Can Prat (c. Jovara, 137). Jardiner: Sílvia Grau.
Pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça (c. Església, 1). Jardiner: Floristeria Gloxina i Associació de Bonsais Montnegre.
Can Marré (c. Raval, 19). Jardiner: Botànic Grup Floristes i Interioristes. Música: diumenge a les 17 h, alumnes de l’Aula de Música Can Llobet
Cambra de guitarres i Grup instrumental
Balcons de Can Saleta (Hostal Vell). Jardiner: IES Euclides.
Balcó de l’Ajuntament Vell (plaça de l’Ajuntament, 1). Jardiner: Escola d’Art Floral Rosa Valls.
Balcó de Can Basart (plaça de l’Ajuntament, 6). Jardiner: Botànic Grup Floristes i Interioristes.
Balcó de l’Ajuntament (plaça de l’Ajuntament, 9). Jardiner: Floristeria Jardí.
Balcons de Can Campaneria i Can Nualart. Jardiner: Floristeria Jardí.
Plaça de l’Ajuntament (al centre de la plaça). Jardiner: Alumnes del Programa de Formació i Inserció i Pla de Transició al Treball d’Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic, amb la col·laboració de Bancells Floristes.
Balcó de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça (plaça de l’Ajuntament, 31). Jardiner: Botànic Grup Floristes i Interioristes.
Far de Calella (N-II km 666). Jardiner: Brigada de jardiners de l’Ajuntament. Música: Diumenge, a les 11.30 h, Big Band i Jam de l’Aula de Música Can Llobet.

L’Ajuntament de Calella anima a tothom a omplir els seus balcons de flors i a redescobrir la ciutat des d’alguns dels seus espais més singulars.

 

Deixa un comentari