Publicat el 28/04/2015

 El proper dimarts 5 de maig tindrà lloc, a l’Auditori del TecnoCampus de Mataró, l’onzena jornada sobre mobilitat que organitza l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). En aquesta 11a edició, la Jornada AMTU renova la seva imatge i creix amb la voluntat de convertir-se en La Jornada Catalana de la Mobilitat.
La jornada convocarà més de 300 tècnics i regidors de mobilitat, a més d’alcaldes i personalitats relacionades amb el món del transport. Es tracta d’una cita anual ineludible per a tots els qui treballen en aquest àmbit, perquè és una oportunitat única per conèixer de primera mà bones pràctiques, novetats i experiències destacades de mobilitat a nivell nacional i internacional.
La Jornada Catalana de la Mobilitat començarà a les 9 del matí amb una sessió d’obertura a càrrec de l’alcalde de Mataró i president de l’AMTU, Joan Mora; el Director General de l’Autoritat del Transport Metropolità, Josep-Anton Grau i el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font. La jornada inclourà una taula rodona on es debatrà sobre el present i futur del transport públic urbà.
Durant la jornada es faran dues sessions temàtiques: la primera, sobre els autobusos elèctrics, on es presentarà una experiència europea en aquest àmbit i la visió de l’operador públic i privat sobre aquest tipus de tecnologia; i la segona, centrada en l’aplicació i gestió de l’Open Data a la Mobilitat
A més a més, durant la Jornada també es presentarà la revista MobiliCAT, una publicació promoguda i editada per l’AMTU i que és la primera revista en català especialitzada en temes de Mobilitat i Infraestructures
Per altra banda, també es realitzarà la votació popular per escollir el pòster guanyador de la II edició del concurs escolar per a promocionar la targeta T-12.
La Jornada finalitzarà amb un dinar on assistents i ponents podran dialogar i intercanviar opinions. El dinar estarà presidit pel president de l’AMTU i alcalde de Mataró, Joan Mora.

Deixa un comentari