Publicat el 11/05/2015

El festival Poesia i + anuncia els primers artistes confirmats per a la seva desena edició, que tindrà lloc del 3 a l’11 de juliol a Caldes d’Estrac:
Joan Miquel Oliver, Maria del Mar Bonet, Maria Cabrera, Carles Rebassa i Maria Rodés, són els primers confirmats
La Fundació Palau de Caldes d’Estrac (Maresme) presenta la desena edició del festival Poesia i +, que des del 2006 presenta propostes que des de la poesia s’acosten a altres disciplines artístiques.
El festival tindrà lloc del 3 a l’11 de juliol i ocuparà principalment el pati de la Fundació i el parc de Can Muntanyà, que ofereix un marc incomparable, amb vistes a Caldes d’Estrac i el Mediterrani.
Com a novetat aquest any el festival s’ampliarà a altres espais de la zona i consolida l’aliança amb els ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt.
Com en els últims dos anys, el festival tindrà l’accent en la programació musical i busca presentar en un espai íntim i singular propostes molt diverses que tenen en comú la poesia i l’esperit d’investigació que sempre va caracteritzar el poeta Josep Palau i Fabre, impulsor del festival. El festival segueix apostant per una programació gratuïta, que tindrà lloc tots els dies del festival al Pati de la Fundació Palau, amb poetes de renom i algunes de les noves veus més destacades.
 En les pròximes setmanes presentarem el cartell complet. Durant aquest mes de maig, es podrà adquirir l’abonament del festival a un preu especial


POESIA I + 2015 ENTRADES
Compra d’entrades i informació a
www.poesiaimes.cat 
Abonament: 35 euros (a la venda fins el 10 de juny)
Tots els espectacles se celebraran a la pèrgola de Can Muntanyà i al pati de la Fundació Palau, excepte els indicats en un altre lloc.
En cas de mal temps es faran a la sala cultural municipal. Fundació Palau C/ de la Riera, 54 08393 Caldes d’Estrac (Maresme) +34 937 913 593
fundaciopalau@fundaciopalau.cat

Deixa un comentari