Publicat el 09/12/2014

El Club Ciclista Cabrils et convida a passar un matí de diumenge recorrent corriols i gaudint de panoràmiques del Parc de la Serralada Litoral. Això serà el 22 de febrer de 2015
Es tracta d´una caminada popular, en cap cas és una competició. Cada participant la completarà al seu ritme: CAMINANT O CORRENT.
Al final de la caminada hi haurà lliurament d´un obsequi commemoratiu i la tradicional botifarrada per recuperar forces. Això si, els que sigueu vegetarians i/o celíacs  aviseu-nos al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.
http://cabrilenca.blogspot.com.es/
Aquest any, com a novetat, organitzem el 1er Concurs Fotogràfic de la Cabrilenca, Camines o Corres?. Teniu la informació i les bases de participació a l´apartat “Concurs Fotografic” del web: http://cabrilenca.blogspot.com.es/2014/11/concurs-fotografic.html
Ja estan obertes les inscripcions (fins el dissabte 21 de febrer o arribar als 1200 inscrits)
Els preus de les inscripcions son els següents:
Inscripció adult:12,90 €
Inscripció adult, soci de La Concòrdia: 10 €
Inscripció infantil <= 12 anys (nascuts a partir de l´any 2002): 8 € Els nens de menys de 10 anys, podran participar gratuïtament sense inscripció prèvia, però en aquest cas no tindran dret ni al regal commemoratiu ni a l´esmorzar.
El preu inclou esmorzar, avituallaments, assistència sanitària i trasllat fins a l’hospital en cas necessari, botifarrada i obsequi commemoratiu.
Si t´inscrius abans del 23 de gener et garantim la talla de la samarreta commemorativa que seleccionis en moment de fer la inscripció.
El dorsal es podrà recollir el mateix diumenge 22 abans de començar la Cabilenca (de 7:00h a 8:00h) al “village” (pàrquing de Can Botella, Carrer Hort de les Monges, Cabrils):
La sortida dels que vulguin fer la Cabrilenca corrent serà de 7:30h a 7:45h
– La sortida dels que la facin caminant serà de 7:45h a 8:00h.
MPORTANT:
a partir del diumenge 8 de febrer (15 dies abans de la Cabrilenca) ja no es retornarà cap inscripció. Fins aquesta data es retornarà el 90% del preu de la inscripció


Aportació solidària: Seguint amb les aportacions a causes solidàries de les darreres edicions, aquest any destinarem 0,50€ de cada inscripció al projecte: MÚEVETE POR LOS QUE NO PUEDEN “Vuelta solidaria a Cataluña”.
Aquest projecte neix amb l´objectiu principal de donar a conèixer les Malalties Rares (ER, “Enfermedades Raras”) o minoritàries, animar als discapacitats a practicar esport saludable, eliminar barreres socials i apropar a la població la realitat dels pacients i familiars d´ER i recaptar fons per a continuar la recerca.

Deixa un comentari