Publicat el 09/12/2019

Jornada que va servir per definir els valors de la comarca i per posicionar-la com a destinació emergent en el turisme de negocis

Aquest passat dijous es va celebrar a l’auditori del Centre Cívic de Santa Susanna la primera sessió de treball entre empreses del sector MICE al Maresme.
En aquesta jornada es van fomentar les relacions professionals i es van identificar els punts forts del Maresme com a destinació de turisme de reunions. Uns valors que ens fan únics.
El workshop va comptar amb la presència de la regidora de turisme de Santa Susanna, Sílvia Vives, que va obrir l’acte, i amb la participació de professionals de renom en l’àmbit del MICE: Elisenda Porras, sòcia fundadora de l’empresa Enprogress, que va liderar la sessió de networking, David Benítez, CEO de l’empresa CoCoa Network, que va proposar diverses activitats de dinamització, i Elena Altemir, especialista en promoció internacional de destinacions MICE.

1. Ubicació estratègica i bones comunicacions
2. Àmplia i reconeguda infraestructura hotelera i d’allotjament
3. Comarca amb un magnífic entorn natural
4. Clima excepcional durant tot l’any
5. Gastronomia de qualitat
6. Llarga tradició vitivinícola lligada a la DO Alella
7. Gran varietat d’espais singulars (cases modernistes, cellers, castells, etc.)
8. Cultura viva i riquesa patrimonial
9. Variada oferta d’oci i d’activitats d’incentius
10. Una oportunitat única per sortir dels recorreguts més habituals i gaudir de noves experiències, encara per descobrir, en el turisme de negocis.

Un total de 25 professionals vinculats al turisme de negocis del Maresme es van reunir en una jornada de treball organitzada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

 

 

 

Deixa un comentari