Publicat el 01/06/2020

NOVETAT! Pagament de la zona blava amb el mòbil

La primera setmana de juny es començarà a fer l’enviament per correu dels distintius de resident. Els de l’any passat deixaran de tenir vigència el dia 1 de juliol.

A patir del proper 15 de juny es reactivaran de nou les zones blaves amb el seu horari habitual, de dilluns a diumenge, de 9 a 14h i de 16 a 20h. D’aquesta manera les zones d’estacionament de pagament tornen a funcionar després de més de 2 mesos sense fer-ho arran de l’estat d’alarma. També entraran en funcionament les noves zones verdes, que seran gratuïtes i exclusives per a residents de l’1 de juny al 30 de setembre i lliures per a tothom la resta de l’any.

Les persones empadronades a Sant Vicenç de Montalt, titulars de vehicles registrats al municipi, podran aparcar gratis a totes les zones blaves i verdes del poble amb el distintiu de resident, excepte al Ps. Marquès de Casa Riera que entre l’1 de maig i el 30 d’octubre, funciona de dilluns a diumenge, de 9 a 20h, i és de pagament per a tothom. Durant el període comprès entre l’1 de novembre i el 30 d’abril, s’activa els dissabtes, diumenges i festius, de 9 a 20h, i és gratuïta per les persones que disposin del distintiu.

Pagament de la zona blava amb el mòbil
Per qüestions de seguretat sanitària i prevenció, l’Ajuntament posarà en marxa un nou sistema de pagament mitjançant el mòbil. Es recomana als usuaris dels parquímetres que facin ús de la nova app.  Així, s’evitarà el contacte amb els parquímetres i els diners en metàl·lic. L’aplicació estarà disponible per a telèfons intel·ligents iOS i Android.

Distintiu de resident 2020
Rebran el distintiu durant aquest mes de juny aquelles persones empadronades al municipi que siguin titulars d’un vehicle que tributi a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en concepte d’impost de vehicles (IVTM).
IMPORTANT: Els distintius de l’any 2019 deixaran de tenir vigència el dia 1 de juliol de 2020.

On i com enganxar el distintiu?
El distintiu s’ha de posar a la part inferior dreta del parabrisa del vehicle des de l’interior, assegurant-se que la matrícula del vehicle queda ben visible.

Què haig de fer si no rebo el distintiu a casa?
En cas de no rebre el distintiu, cal posar-se en contacte amb la Policia Local, mitjançant un correu electrònic a l’adreça mparera@svmontalt.cat

Quan la nova normalitat ho permeti, la Policia Local tornarà a prestar atenció presencial en els següents horaris:
Els  dilluns , dijous i divendres: de 9 a 16 hores
Els dimarts i dimecres: de 9 a 18:30 hores

Més nformació: http://www.svmontalt.cat/document.php?id=16940

Deixa un comentari