Publicat el 27/06/2020

Dilluns 29, tornarà a entrar en funcionament la Zona verda de la part alta de la Riera Pare Fita que deixarà de ser lliure i tornarà a estar reservada únicament als vehicles que tenen la condició de residents

La suspensió de la Zona verda es va fer a l’inici del confinament per la Covid-19 per reduir els moviments de persones a la via pública. Aleshores també es va suspendre la zona blava i altres espais amb restriccions d’estacionament.
A partir de dilluns caldrà que tots els vehicles tornin a tenir en un lloc visible el rellotge horari i el distintiu de vehicle resident.  La Zona verda del Port ja fa uns dies que va tornar a activar-se però en el cas de la Riera s’ha mantingut fins ara.

Proroga del distintiu de resident
L’actual distintiu que autoritza l’aparcament gratuït a les zones verdes arenyenques serà vàlid fins a l’1 de novembre de 2020, malgrat que la seva data de caducitat era prevista pel mes de juliol d’enguany. Aquesta decisió, que ja es va anunciar el mes de febrer, s’ha pres per tenir més temps per repensar el seu funcionament i estalviar planificar la seva renovació en ple estiu.
Aquest distintiu se situa en lloc visible del parabrisa del vehicle i juntament amb la senyalització de l’hora d’arribada, que s’indica amb els rellotges que ofereix l’OAC,  permet estacionar 24 hores de forma gratuïta a les zones habilitades de la Riera i el vial d’accés al Port.

* Decret per aixecar la suspensió del funcionament de la zona verda de la Riera del Pare Fita: https://arenysdemar.cat/fitxa.php?id=39160

Deixa un comentari