Publicat el 11/05/2020

Es manté sense efecte la restricció horaris i obligacions de renovació de vehicles a la zona verda

L’Alcaldia ha signat un decret per autoritzar a l’empresa concessionària de la zona blava que retorni la seva activitat, segons els horaris i tarifes previstes, a partir del dia 15 de maig.
La justificació ve lligada al procés de desconfinament i el retorn a l’activitat d’establiments comercials -amb cita prèvia- i també del mercat setmanal, que fa necessari aprofitar el benefici que la zona blava de pagament provoca en la rotació de vehicles.
També es valora  que la majoria de la població ja te i s’ha habituat a utilitzar els mitjans de protecció personal, i per tant l’ús de les maquines expenedores de la zona blava no representen ara un especial perill de contagi, tenint en compte, a més, que la concessionària haurà d’extremar les mesures de neteja i desinfecció.

A partir del dia 15 de maig s‘aixeca la suspensió del funcionament de la zona blava, que tornarà a ser de pagament. L’empresa concessionària INTERPARKING IBERICA, S.L. extremarà les mesures de neteja i desinfecció de les maquines expenedores.

Segons ha anunciat el Govern de l’Estat els ajuntaments hauran de rescabalar a les empreses concessionàries que se’ls ha ordenat suspendre els seus serveis. En aquest sentit, Interparquing es preveu que faci una estimació de quin és l’import que ha deixat de facturar, aquests dos mesos, i que haurà de ser assumit per l’Ajuntament.
La decisió de reobrir la zona blava no afecte a l’acord de suspensió del funcionament de la zona verda. Es mantenen sense efecte les restriccions horaris i obligacions de renovació de vehicles a la zona verda

 

Deixa un comentari