Publicat el 04/03/2019

Les Jornades de la Dona ofereixen un ampli ventall d’accions formatives per empoderar a les joves i dones.

Les Jornades comencen el dia 6 de març amb un taller d’autodefensa per a noies a l’Institut Thalassa.  Dijous 7, també per a joves alumnes de l’Institut s’ha organitzat el taller “Que no ens agafi el masclisme”.
L’acte central del Dia Internacional de la Dona Treballadora es celebra el mateix dijous dia 7 de març a les 19 h, a la Sala Pau Casals, amb la lectura del Manifest seguit de la xerrada “Heroïnes quotidianes” a càrrec del Col·lectiu I+.

Les jornades continuaran el dissabte 9 de març, al centre Les Mallorquines on s’hi ha programat el taller d’autodefensa per a dones més grans de 18 anys, i el mateix dia a les 17.30 h a l’Espai Jove s’impartirà el taller d’autodefensa feminista per a noies joves.  Tanmateix, el dijous 14, a la Sala Josep i Pere Santilari, es durà a terme la jornada “Martillo de Manaka”.
Els dimarts 12 i 19, al centre cívic les Mallorquines s’ha programat a les 18 h, el taller ”El poder de l’autoconeixement: cicles menstruals”.

El cinefòrum de les jornades tindrà lloc el dissabte 16 a les 18 h, a la Sala Pau Casals, amb la projecció del film “La fuente de las mujeres” moderat pel Col·lectiu I+.
Finalment, el divendres 22 de març a les 18 h a la Sala Pau Casals, hi haurà l’acte de cloenda amb l’obra teatral “Clandestines” a càrrec del grup de teatre del CRiC i un berenar a càrrec dels alumnes del PFI-PTT del Baix Maresme.

 

Deixa un comentari