XXX Trobada de Gegants de Vilassar de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/05/2012

El passat 1 de maig la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt va celebrar la trentena edició de la Trobada de Gegants. Una trobada on també es van commemorar els 25 anys de Ciutat Gegantera de Catalunya amb la presència dels gegants de l´Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya, en Treball i Na Cultura.
La trobada va comptar amb els gegants de Vilassar de Dalt, en Lluís i la Maria i en Pere Màrtir i la Genisa i els gegantons de l´Escola Francesc Macià. Els convidats van ser els gegants, gegantons i capgrossos de l´Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya, en Treball i Na Cultura que van ser portats per les colles de la Seu d´Urgell i Juneda. En aquesta ocasió no hi va haver colles convidades, ja que vindran a la trobada de la Festa Major d´agost quan es farà una gran celebració per commemorar el centenari del gegants vells de Vilassar.
Durant la mateixa trobada es va fer una mostra de balls de gegants per commemorar els 25 anys de Ciutat Gegantera de Catalunya celebrada al nostre poble l´any 1987:
Ball de la Ciutat Gegantera
, a càrrec dels gegants Lluís i Maria.
Dansa dels Quatre Punts, a càrrec dels capgrossos de l’Agrupació.
Peuets de Gegant, a càrrec dels gegantons de l’Agrupació.
Ball de l’Aniversari, a càrrec dels gegants de l’Agrupació.
I per cloure l´acte, els gegants de Vilassar van fer el Ball Nou al ritme de la música que va interpretar la Coral Mareny.

Deixa un comentari