Publicat el 23/06/2021

El dijous 24 de juny se celebrarà la XXI Fira de la Cirera d’en Roca, que l’any passat no es va poder fer a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19

La fira estarà ubicada a la Riera (rambles Sant Martí i Francesc Macià), en un recinte tancat amb tres punts de control d’accés i aforament: un a la rambla Sant Martí, davant de la Policia Local, un al rial Bellsolell i un altre a l’Ajuntament.

Dins el recinte hi haurà les parades de venda de cireres i la fira artesana.
Per garantir les mesures necessàries de prevenció seguint el protocol que marca el Procicat, hi haurà fixat un nombre màxim d’aforament.
A causa de la situació actual, malauradament no es podrà comptar amb la presència de les puntaires i algunes de les activitats pròpies de la fira tampoc es podran dur a terme, però s’han programat unes actuacions, que es faran al pati de l’Escola Sant Martí i amb totes les mesures de seguretat:

Els restaurants i pastisseries d’Arenys de Munt també se sumen a aquest esdeveniment, oferint les seves creacions als seus establiments des del 19 de juny fins al 11 de juliol. Concretament, en aquesta edició hi participen els següents establiments: Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, El Rostidor i les pastisseries La Lyonesa i L’Obrador.

 

Deixa un comentari