Publicat el 12/03/2018

Aquestes jornades s’emmarquen en les jornades gastronòmiques dels Pèsols del Maresme

Mataró celebra enguany les 21es jornades gastronòmiques del Plat de Mataró, Pèsols amb sèpia i patates, amb la participació de 10 restaurants, dels quals 9 són de Mataró i  un de Llavaneres. Aquestes jornades s’emmarquen en les jornades gastronòmiques dels Pèsols del Maresme.

Al  llarg dels darrers vint anys el Gremi d’Hostaleria del Maresme amb seu a Mataró s’ha posicionat com un Gremi bàsicament gastronòmic, fomentant en tot moment els productes de la terra i del nostre territori, els productes de kilòmetre zero. D’aquesta manera hem col·laborat  àmpliament en la difusió de la cultura culinària mediterrània i de la gastronomia típica de la comarca del Maresme.
En l’actualitat, el Gremi forma part de la Taula de Gastronomia de la Diputació de Barcelona, per tal d’impulsar el Turisme gastronòmic.

Aquest any l’acte de inici de les Jornades del Plat de Mataró es celebra a l’Escola de Restauració i  Cambreria de Mataró, propietat del Gremi.
Durant l’acte el professor de cuina Enric Barrull i els seus alumnes  elaboraran la recepta del plat de Mataró, servint posteriorment un  tast als assistents. A l’acte, a banda del president del Gremi el Sr. Enric Bartrés hi assistiran el president del Consorci de Turisme el Sr. Joaquim Arnó, el President del Consell comarcal Sr. Miquel Àngel Martínez, l’Alcalde de Mataró Sr. David Bote i la regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament de Mataró, la Sra Núria Moreno.

Els restaurants participants són: Caminetto, Auto D’Ara, Iluro, L’Harmonia, La Girella, La Nova Rosaleda, Mundial, Nou Daxana, Nuus (Hotel Atenea) i Pins Mar de Sant Andreu de Llavaneres (N-II).

Gremi Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme
info@gremihostaleria.com – Twitter: @costabcnmaresme – Facebook: www.facebook.com/costabcnmaresme

Deixa un comentari