Publicat el 29/08/2019

A Lliçà d’Amunt, els dies 30, 31 d’Agost i 1 de setembre del 2019, torna la competició amb més pilots que mai, 164 pilots i 41 equips

 Després de 40 anys i amb una participació d’un total de 41 equips, i 164 pilots, demostra la fortalesa d’aquesta prova. Dels 41 equips inscrits cal destacar l’equip Gass Racing amb el pilot del Dakar, Oriol Mena i Fausto Mota de l’equip internacional Tamega/Lyrsa.  També cal destacar quatre equips internacionals entre ells, francesos, belgues i italians; també un equip d’Isla Cristina (Huelva), amb la seva quarta participació, quatre equips Master 40 (és a dir, amb més de 40 anys), un equip de fèmines amb pilots internacionals i Maria Maseras, una pilot de gran renom en el món del motor. i tres equips de sub20. Aquest últim és destacable que els pilots tenen menys de 16 anys i on hi ha joves promeses del motor.
Aquesta prova única fa que pilots professionals com els nomenats anteriorment participin amb pilots semiprofessionals i amateurs. I finalment, 4 equips de la Vall del Tenes, és a dir, l’equip està format per pilots nascuts a la Vall del Tenes: Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt i Lliçà de Vall.

Avui dia, 29 d’agost s’estrena a les xarxes socials de 24 Hores de la Vall del Tenes el vídeo que han fet pilots de gran renom en el món de les dues rodes com ara: Pol i Aleix Espargaró, Àlex Rins, Adam Raga i molts més. Per altra banda, el dia 8 de setembre a les 22 hores aproximadament, s’emetrà un documental de 25 minuts per televisió on es vol donar a conèixer totes les visions de la gent que fa possible les 24 Hores de la Vall del Tenes: pilots, mecànics, organització, institució pública i el mateix públic de la cursa.
En l’àmbit comunicatiu, també s’ha fet un llibre en honor a les quaranta edicions viscudes de les 24 Hores de la Vall del Tenes en ciclomotor, i al qual s’anomena 40anys d’olor de benzina, perseverança i il·lusió. Un llibre que recull experiències, vivències, opinions, sentiments i desitjos i que ha estat escrit per a totes aquelles persones que en algun moment han tingut la implicació en poder fer possible les 24 Hores de la Vall del Tenes.
Com a primícia, durant el cap de setmana hi haurà un espai habilitat en el circuit, on es podrà visitar el museu 24 Hores i una zona la qual es podrà trobar exemplars de motocicletes, peces de col·lecció, material fotogràfic i audiovisual i molt més. L’entrada serà lliure.

La prova està oberta únicament a motocicletes amb un cubicatge no superior als 50cc, amb un 2% de tolerància, fet que sumat a les característiques del circuit, la durada de la cursa i la singularitat de ser convocada i organitzada per una organització no professional amb el suport de tota la població de Lliçà d’Amunt fan d’aquestes 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors, una prova única.
www.24hores.cat

 

Deixa un comentari