XIX Trobada de Gegants d’Alella | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/09/2011

La Verema es el que celebren els alellecs durant la seva Festa Major, que enguany assoleix ja la seva 37ª edició.
Diumenge 11 de setembre en Feliu, la Madrona i la Facunda seran els encarregats de presumir de poble davant la més de vintena de Gegants que passejaran pels seus carrer per a celebrar la trobada d’enguany.
Cap a les deu del matí els convidats aniran arribats al Passeig Sant Josep de Calassanç, davant de Can Gaza, on poc a poc s’anirà confeccionant la tradicional plantada que trobem abans de l’inici de qualsevol trobada de l’estil.
Serà a les dotze, i per cremar les calories de l’esmorzar, que s’iniciarà la cercavila pels carrers i carrerons d’Alella. El recorregut que realitzaran serà: Can Gaza, Passeig Sant Josep de Calassanç, Les Heures, Torrent Vallbona, Santa Madrona, Balmes, Plaça de l’Església, Plaça de l’Ajuntament, Empedrat del Marxant, Rambla Àngel Guimerà, Plaça Germans Aymar, Riera Principal i Plaça d’Antoni Pujades.
Un cop arribats a la Plaça d’Antoni Pujades les colles realitzaran els seus balls de lluïment on serà l’ocasió per veure el Ball de la Verema interpretat pels Gegants d’Alella. L’entrega de records i una ballada conjunta posarà punt i final a aquesta intensa jornada.
Fins a Alella aniran les colles d’Almoster, Anglès, El Masnou, la Jonquera, Montcada i Reixach, Sant Andreu de Palomar, Sant Feliu de Llobregat, l’Esquirol, Siurana i Teià.

Deixa un comentari