Publicat el 12/02/2016

Extraordinari concert amb la renovada Cobla Simfònica Catalana dirigida pel mestre Jordi Molina. Com no s’havia fet en les edicions precedents, el virtuosisme dels músics es farà palès en aquesta ocasió, oferint un duet de flautes i dos concertants, un de tible, tenora i fiscorn, i l’altre de tres trompetes, que, amb la base musical i el suport de tota la Cobla, faran vibrar els assistents al concert lliurats a la bona música.

El duet format per Bernat Castillejo i Maritxell Carbonell ens ofereix les delícies de la flauta travessera en mans de dos mestres d’aquest delicat instrument.

El concertant de tible, tenora i fiscorn que interpretaran Salvador Parés al tible, Jordi Molina a la tenora o Ivan Babiloni al fiscorn, és una obra de contrastos entre els instruments que plegats donen la perfecta unificació que pretén l’autor. 

L’obra en tres trompetes que s’ha programant com a final del concert, ben segur serà una actuació brillant dels mestres de la trompeta que d’antuvi podem dir, serà plaent a tothom. Un concert amb la garantia dels prestigiosos compositors: Juli Garreta, Agustí Borgunyó, Josep Maria Ruera, Manuel Oltra, Félix Martínez Comín, Joaquim Serra, Leroy Anderson, Joan Lluís Moraleda i Franz Karl Doppler.

Data: Dissabte, 20 de febrer del 2016 
Hora: 2/4 de 9 del vespre
Preu:  17 €/ 15 € (descompte per a socis del Foment Mataroní, d’Òmnium Cultural, del TR3SC, Carnet Jove, abonats al cicle del Teatre del Monumental, col·laboradors de Mataró Ràdio i jubilats)
Motiu:  XIV Cicle de Concerts Simfònics 
Lloc: Foment Mataroní (C/ Nou, 11 – Mataró)

Deixa un comentari