Publicat el 16/02/2024

La sortida i arribada de les diferents categories d’aquesta cursa urbana tindrà lloc al passeig Marítim, davant l’Hotel Marina Badalona

 

 

L’esdeveniment començarà diumenge a les 8.30 hores amb una caminada de 5 km, seguida d’una cursa de 5 Km i un altre de 10 km, a les 9.30 hores. La jornada culminarà a les 11 hores amb la cursa infantil de 400 metres.

Aquesta iniciativa solidària destina les inscripcions a col·laborar amb la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, centrada en la recerca de malalties minoritàries neuromusculars i neuropediàtriques.

Les inscripcions estaran obertes fins al dijous 22 de febrer, amb un cost de 13 € per als participants amb xip groc propi i 15 € per a la resta. La cursa infantil té inscripció gratuïta, i la samarreta oficial es podrà adquirir per 8 €.
Per a més informació clicar: https://www.cursa-benefica-malalties-minoritaries.es/

La recollida de dorsals i bosses dels corredors es realitzarà dissabte 24 de febrer, de 10 a 19 hores, al Centre Comercial Montigalà de Badalona (passeig d’Olof Palme, 28-36). També es podrà fer el mateix dia de la cursa, una hora abans de l’inici, al passeig Marítim, al mateix punt de sortida.

Rosa del Amo, quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Comunicació, Fons Europeus i Protecció a les Persones de l’Ajuntament de Badalona, ha destacat que “aquesta cursa dona visibilitat i fa una crida a la conscienciació sobre les malalties minoritàries que sovint es troben oblidades, i d’aquesta manera, com a mínim un dia a l’any, poden prenen el protagonisme i el focus que mereixen”.

L’organització de la Cursa per les Malalties Minoritàries recau sobre l’Associació de Comerciants Salut Alta Pau Piferrer, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns Turó d’en Caritg i la Plataforma Acció Badalona, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona.Inici del formulari

 

Redacció

 

 

 

Deixa un comentari