Xavier Garcia Albiol és el nou alcalde de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/06/2011

Xavier Garcia Albiol ha estat escollit com a nou alcalde de Badalona en el decurs de la sessió extraordinària del Ple celebrada l’11 de juny.


Xavier Garcia Albiol s’ha proclamat alcalde en ser el cap de la llista més votada en les Eleccions Locals celebrades el passat 22 de maig a Badalona. Cap dels tres caps de llista que ha presentat la seva candidatura a alcalde ha obtingut la necessària majoria absoluta de 14 vots favorables en primera volta.


En la votació celebrada, Xavier Garcia Albiol ha obtingut els vots dels 11 regidors i regidores populars. Per la seva banda, el candidat del PSC, Jordi Serra, ha aconseguit 12 vots, corresponents als 9 regidors socialistes i els 3 que li han donat els regidors d’ICV-EUiA. El candidat de CiU, Ferran Falcó, ha rebut els vots dels 4 regidors d’aquest grup.


En el seu primer discurs com a alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha destacat que durant el seu mandat “no es governarà ni des de la dreta ni des de l´esquerra”. “Aquí no estem per fer debats ideològics”, ha assegurat, “aquí estem per resoldre els problemes que hi ha a Badalona, estar a l’alçada de les necessitats dels nostres veïns i treballar única i exclusivament per millorar Badalona”.

Deixa un comentari