Publicat el 05/08/2022

L’observació de rastres de tortugues es farà, entre les 6 i les 8 del matí fins al 31 d’agost, a les platges del Cavaió, la Picòrdia i la Musclera

 

 

 

El projecte “Caretta a la vista!”, del Centre Tecnològic Beta, la Universitat de Vic i la Xarxa de Rescat de Fauna Marina de la Generalitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, impulsaran, aquestes properes setmanes, una prova pilot de detecció de rastres de tortugues a les platges d’Arenys.

Des de l’Àrea de Medi Ambient es va organitzar una sessió informativa la setmana passada i ara es fa una crida oberta per coordinar voluntariat que recorri les platges de bon matí.

Des d’aquest formulari es pot fer la preinscripció per participar en aquesta prova pilot, seguint les directrius del projecte.
L’observació de rastres es farà, entre les 6 i les 8 del matí fins al 31 d’agost, a les platges del Cavaió, la Picòrdia i la Musclera. A la sessió de dijous passat es van presentar els detalls del projecte i es van explicar aspectes relacionats amb la posta de la tortuga babaua i també amb l’eclosió dels ous.

L’Àrea de Medi Ambient fa, aquest dijous, una sessió de formació de prospeccions de tortuga babaua a tot el personal municipal i de serveis implicats en la gestió de les platges de la vila. En aquest cas, per formar-los sobre les pautes bàsiques per detectar una possible posta i per saber com actuar si es troben rastres o una tortuga a la sorra.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Mar

 

Deixa un comentari