Publicat el 29/10/2022

Les biblioteques faciliten en préstec “La capsa dels adeus”, una selecció de contes que ajuden a gestionar el dol en infants entre els 3 i 9 anys a través de la literatura

 

 

Biblioteca i Salut és un programa conjunt entre el Servei de Salut Pública i el Departament de Cultura i la Xarxa de Biblioteques Municipals que té com a objectiu promoure hàbits saludables entre les famílies a través de la lectura i enfortir el vincle amb els serveis que ofereixen les biblioteques. Per a promoure el benestar emocional es treballarà el dol, amb activitats per a infants i per a adults.

El Taller de benestar emocional – el dol – dirigit a infants i adults gira al voltant de la lectura del conte “L’arbre dels records” de Britta Teckentrup. Inclou un taller de manualitats de “la capsa dels records”, on els nens i les nenes podran confeccionar una caixa on dipositar els records d’aquella persona estimada que ja no està amb nosaltres. Les dates d’aquests tallers són:

  • Biblioteca Pomar: 2 de novembre, 17.30 hores.
  • Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta (de forma excepcional Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme): 3 de novembre, 18 hores.
  • Biblioteca Sant Roc: 7 de novembre, 18 hores.
  • Biblioteca Canyadó i Casagemes- Joan Argenté: 8 de novembre , 17.30 hores.
  • Biblioteca Lloreda: 9 de novembre, 17.30 hores.
  • Biblioteca Llefià-Xavier Soto: 9 de novembre, 17.30 hores.

Com a novetat, estaran disponibles per al seu préstec a totes les biblioteques “La capsa dels adeus” una selecció de contes que ajuden a gestionar la pèrdua i el dol en infants entre els 3 i 9 anys a través de la literatura. És un projecte desenvolupat per PFB Serveis Funeraris.

Xerrada: El dol, com afrontar una pèrdua
“El dol, com afrontar una pèrdua”, és el títol d’una xerrada dirigida a un públic adult d’Anki Carmelo, autora especialitzada en el suport davant la pèrdua. Aquesta activitat tindrà lloc el pròxim 18 de novembre a les 18.30 hores, a l’Espai Betúlia (carrer d’Enric Borràs 43-47). És una activitat que la Xarxa Municipal de Biblioteques duu a terme amb la col·laboració del Tanatori de Badalona.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari