Publicat el 15/09/2016

Les jornades compten amb 10 hores de formació en les quals s’inclouen conferències, tallers i experiències d’innovació educativa per a conèixer i donar visibilitat i espai de debat a la tendència actual d’innovació, des d’una visió oberta, en xarxa i comunitària, on l’administració local també hi té un paper fonamental.
S’han organitzat tres sessions de tarda (de 18 a 21.30h), sota tres idees clau: De què parlem quan parlem d’Innovació Educativa? Com ho fem? I amb qui innovem?  

Les jornades són gratuïtes i obertes a totes les persones que tinguin interès en la temàtica. Els professionals que acompleixin els requeriments formatius podran sol·licitar la certificació de 10h del Pla de Formació de Zona dels Serveis Educatius del Baix Maresme. 

Fins al 28 de setembre es pot fer la inscripció a les desenes Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia d’Innovació Educativa que es faran els dies 9, 10 i 11 de novembre sota el títol Repensant l’educació: tendències de canvi i experiències d’innovació educativa. 

Es pot consultar tot el programa detallat a  http://www.alella.cat/jornadesferreriguardia

Com fer la inscripció?
. Si teniu els codi XTEC i voleu demanar la certificació, us heu d’inscriure directament al Serveis Educatiu de Baix Maresme: Inscripció a les Desenes Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia d´Innovació Educativa
. Si no teiu el codi XTEC heu de complimentar la butlleta adjunta i reenviar – la a: educacio@alella.cat

Més informació: www.alella.cat/jornadesferreriguardia 

Deixa un comentari