Publicat el 17/02/2022

Les diferents curses, per edats, es faran amb sortida i arribada al passeig Marítim de la ciutat

 

 

El proper diumenge, 27 de febrer es correrà a Badalona la desena edició de la Cursa Benèfica per a Malalties Minoritàries.
Aquesta cursa urbana, amb sortida i arribada al passeig Marítim, al costat del Port, consta de dos recorreguts, de 5 km i 10 km que sortiran a les 10.30 h i de dos circuits infantils un de 400 metres per infants de 6 a 9 anys, i un altre de 700 metres pels nens i les nenes de 10 a 12 anys, que sortiran a les 12.30 hores des del mateix passeig.

La inscripció es pot fer fins dijous 24 de febrer i tindrà un cost de 10 € pels que tenen el xip groc en propietat i de 12 € per la resta d’inscripcions. Les curses infantils són gratuïtes.

Aquesta cursa, organitzada per l’Associació de Veïns Turó Caritg conjuntament amb la Plataforma Acció Badalona i l’Associació de Comerciants Piferrer Salut Alta, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, té un caràcter cent per cent solidari ja que les inscripcions es destinaran a col·laborar amb la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP), laboratori de recerca en malalties minoritàries neuromusculars i neuropediàtriques

Inscripcions: https://xipgroc.cat/cursas.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari