X Cicle de Concerts Simfònics al Foment Mataroní. Divendres 24, TURMENT D’AMOR | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/02/2012

La mezzosoprano lleidatana Marta Infante junt a l´orquestra barroca Vespres d´Arnadí realitzaran un concert al Foment Mataroní el proper divendres 24 de febrer a les 21:30h, amb un programa dedicat a les millors àries i obertures d´òperes de Handel, sota el títol Turment d´Amor. Durada total: 85 minuts (pausa inclusa).


La Marta Infante (mezzosoprano) i l’orquestra barroca Vespres d’Arnadí interpreten una sel·lecció d’àries i obertures d’òperes de G.F. Handel. El mal d’amor, la gelosia, la desesperació i la bogeria seran viscudes a través d’escenes frapants d’Orlando, Rinaldo, Amadigi di Gaula, Aggripina, Tamerlano, Ariodante, Giulio Cesare. Concert no apte per a hipertensos…


En els darrers anys, la Marta Infante ha fet una brillant carrera arreu d´Europa fent concerts i enregistraments amb les millors orquestra i grups, especialment dedicats al repertori barroc interpretat amb criteris i instruments d´època.


Vespres d´Arnadí està dirigit pel Dani Espasa, un dels músics més eclèctics i considerats del nostre país. Els dos CDs publicats pel segell MUSIÈPOCA de Vespres d´Arnadí dedicats a Charles Desmazures (2009) i Josep Mir i Llussà (2011) han estat considerats millors treballs discogràfics a diferents països d´Europa i USA.


Foment Mataroní, C/. Nou, 11 . Mataró
Tel. 937903450 – Fax. 93.741.02.46  –
info@matarofoment.org
http://www.matarofoment.org/musica/concerts.htm

Deixa un comentari