Vuit artistes internacionals exposen fins al 27 de maig, a Can Manyé d’Alella | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/05/2012

Can Manyé acull aquest mes de maig un grup d’artistes estrangers que formen part de l’associació Metàfora, una entitat sense ànim de lucre dedicada a l’art contemporani. És la segona vegada que Metàfora rep la invitació de produir propostes visuals sobre Alella.
Són vuit artistes que procedeixen de diferents països com ara Suècia, Noruega, Brasil, Índia, Rússia, Dinamarca i Catalunya.
S’hi estaran durant uns dies al poble on desenvoluparan un treball de reflexió i investigació artística que quedarà recollit a l’exposició de Can Manyé amb una sèrie d´instal·lacions, pintures, projectes fotogràfics i de vídeo, basats en el procés de descobrir i conèixer Alella. Amb les obres s’intenta oferir una reflexió sobre la identitat del poble, una nova perspectiva sobre la dicotomia entre espais interns i externs, entre el recordat i l’oblidat, entre el vell i el nou sempre canviant.
L’exposició ‘Dins  de fora/ Within the outside’ s’inaugura aquest divendres 11 de maig a les 20.30h i es podrà visitar fins al 27 de maig i és el resultat del procés de descobriment artístic d’Alella.
Can Manyé, Riera Coma Fosca, 42. Tel. 540 87 23

Deixa un comentari