Voluntaris Badalona celebra els seus 20 anys de creació amb una exposició a la planta baixa de la Casa de la Vila | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/07/2012

La planta baixa de la Casa de la Vila acollirà des de divendres dia 13 una exposició amb material original procedent dels Jocs Olímpics de 1992. Amb aquesta mostra se celebren els 20 anys de la creació de Voluntaris Badalona, una entitat que va tenir un paper determinant en el bon funcionament dels Jocs Olímpics a la ciutat. Els voluntaris des de llavors han seguit participant en l’organització de nombrosos esdeveniments i activitats de Badalona.
L´alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, inaugurarà l´exposició divendres, dia 13 a les 13,30 hores, amb la presència del president de Voluntaris Badalona, Joan de Escalada.
En l´exposició es podrà veure una de les torxes olímpiques que van desfilar pels carrers de Badalona, els 14 models de vestuari que van fer servir els voluntaris, les samarretes i els pantalons dels jugadors de Lituània i Croàcia que van jugar en la competició de bàsquet, acreditacions, pins, figures de Cobi, la mascota oficial dels Jocs, i més de 50 pòsters oficials.
També hi haurà un collage amb més de 500 fotografies fetes a l´època i es facilitarà que tothom que vulgui hi pugui afegir la seva foto. A més s´habilitarà un espai perquè els ciutadans expliquin per escrit les seves impressions sobre la celebració.
L´exposició es mantindrà a la planta baixa de la Casa de la Vila des del divendres dia 13 de juliol fins al dimarts 14 d´agost.

Deixa un comentari