Publicat el 11/12/2015

Aquest mes de desembre ha començat una nova edició del programa de parelles lingüístiques Voluntariat per la llengua que promou l´Ajuntament d´Alella, amb la col·laboració del Consorci de Normalització Lingüística, des de 2005 amb l´objectiu de facilitar un espai de trobada entre voluntaris/es lingüístics que volen ensenyar a parlar la llengua catalana i d’altres persones aprenentes que volen millorar la seva fluïdesa verbal. 
Enguany el programa començarà el 17 de desembre, amb la reunió de voluntaris i aprenents, i finalitza a finals de març o principis d´abril de l´any vinent.
Per participar com a aprenent/a o voluntari/a cal formalitzar la inscripcions fins al 15 de desembre a la Regidoria d´Educació, emplenant els documents que trobareu a continuació, i fent-los arribar a la Regidoria d´Educació (edifici de l´Ajuntament, 2a planta) presencialment o a través del correu electrònic educacio@alella.cat
El dijous 17 de desembre a les 18h es farà l´acte de presentació de les parelles i explicacions del programa a la sala polivalent de les antigues Escoles Fabra.

Més informació a la Regidoria d’Educació tots els dies, de 8.15 a 14h (93 555 23 39 ext. 104) o bé enviar un correu electrònic a educacio@alella.cat).

Deixa un comentari