Publicat el 06/12/2020

El TAG obre les portes al Nadal amb tot un seguit de propostes plenes d’il·lusió per a tota la família!

Tradició, llum, màgia i ritme arriben al Teatre Auditori de Granollers per gaudir amb la família dels millors espectacles nadalencs.

El 12 de desembre (a les 18h) i el 13 de desembre (a les 12.30h) arriba “El gran llibre de Nadal” de la companyia Milnotes al Llevant Teatre. Un espectacle familiar que té com a protagonista la Mare Noël, el Pare Noël, els follets Pixie i Lily i tot un seguit de personatges divertits i especials, que us endinsaran en aventures i contes nadalencs plens de ritme, comèdia i molta alegria.
https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3241-el-gran-llibre-de-nadal.html

El 26 de desembre (a les 19h) i el 27 de desembre (a les 12h): Arriben els Pastorets 2020 per explicar-nos tot un clàssic de la cultura catalana, però d’una forma modernitzada, especial i diferent. Un espectacle per gaudir del teatre i de les tradicions amb un toc d’humor, veient com els personatges hauran d’arribar a Betlem, sense caure en els paranys de l’Infern! Un espectacle familiar perfecte per començar a celebrar les festes nadalenques, que ha organitzat el popular grup amateur Amics dels Pastorets de Granollers.
https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3177-els-pastorets.html

El dia 3 de gener de 2021 a les 19h: Veus-Cor Infantil dels Amics de la Unió presenta l’espectacle “A Ceremony of Carols”, un cant al Nadal i a la màgia a través de la bellesa de la música sacra per part del Cor de veus blanques, el qual interpretarà un repertori de primer nivell d’èpoques diverses i comptarà amb l’acompanyament de la destacada arpista Esther Pinyol, creant una combinació musical celestial.
https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3243-a-ceremony-of-carols.html

El dia 10 de gener de 2021 a les 17.30h: Arriba a Granollers “Messies de Händel”, un concert de gran importància a la ciutat organitzat pel Cor de Cambra que tindrà lloc a la Parròquia de Sant Esteve. Una oda a la música clàssica que repassarà l’obra del compositor britànic i que comptarà amb la presència de la soprano Irene Mas, el tenor Jordi Casanova, la mezzosoprano Anna Tobella i el baríton Elías Benito. Els organistes Ignasi i Vicenç Prunés seran els encarregats d’arranjar i fer l’acompanyament d’aquesta bella peça musical
https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3242-el-messies-de-handel.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari