Publicat el 21/08/2020

Montgat estrenarà aquest mes de setembre un nou cicle de música a l’aire lliure que es celebrarà al parc de la Riera d’en Font

Amb el nom “Viu la Música a Montgat”, cada divendres a partir de les 22 h els montgatins i montgatines podran gaudir de concerts en directe al parc de la Riera d’en Font, en el nou espai dedicat a espectacles i festes inaugurat recentment al Parc de la Riera d’en Font.
Aquest cicle començarà el 4 de setembre  a les 22 h amb el grup mataroní Andanda.
El dijous 10, també a les 22 h Montgat gaudirà de la veu en directe i el piano de Meritxell Nedderman.
Els divendres 18 i 25 de setembre a les 22 h arribarà el torn del conegut Quartet Mèlt i del duet tianenc Versions Originals.

Per altra banda, al cicle també hi tenen cabuda dos espectacles de música per a públic familiar, així els divendres 18 i 25 de setembre a les 18 h, el públic podrà gaudir dels espectacles de música dels coneguts grups Xiula i Damaris Gelabert.

Abans de cada concert, a partir de les 20h, tots els espectadors que ho desitgin podran gaudir de furgoteques (foodtrucks) i música d’ambient al mateix espai del concert, seguint totes les mesures de protecció i seguretat sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19.

Reserva prèvia:
A partir del dia 20 d’agost les persones que vulguin assistir als concerts podran fer reserva prèvia de seiens a la web www.entrapolis.com

 

Deixa un comentari