Publicat el 19/04/2016

Compte enrere per a Sant Jordi que a Llavaneres serà especialment intens aquest 2016.
El programa d´activitats inclou propostes per a tota la família. La plaça de la Vila serà l´eix central de la celebració. A més i com mana la tradició, es podran comprar llibres i roses en paradetes distribuïdes per tota la població.
L´eslògan és clar: Viu el Sant Jordi a Llavaneres.

Diversió per a tota la família. Les activitats començaran cap a dos quarts d´onze del matí amb tallers infantils de Sant Jordi i amb una sessió de conta contes, a càrrec de Planeta P.
Tot passarà a la plaça de la Vila. 
Serà també l´escenari de l´actuació programada per a dos quarts de sis de la tarda, amb el grup Roleguita&Boquerón, que portaran la seva energia desbordant dalt de l´escenari perquè infants i adults en gaudeixin cantant i ballant.
Són tres propostes de les regidories d´Educació, Cultura i Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme.

Literatura i més. Pensant en un públic adult, hi ha altres tres propostes.
A la una del migdia, a la sala de plens, es presentarà el llibre El lulismo frente al inquisidor Nicolau Eimeric, a càrrec de l´autor, el llavanerenc Josep Serra i Sales. A l´acte està previst la participació de l´autor del pròleg, el frare franciscà Joaquim Recasens.
A la tarda, a partir de les sis, el grup Esperit de Joventut actuarà a la sala polivalent d´El Casal de Llavaneres.
Una hora després, a les set, la Secció de Cultura d´El Casal convida a participar en una sessió de lectura del Llibre de meravelles, de Ramon Llull.

I diumenge, a Can Caralt. El cap de setmana encara inclou una altra proposta familiar.
Diumenge 24, a les dotze del migdia, el Museu de Llavaneres fa una crida a acostar-se fins a Can Caralt per gaudir d´una activitat triple amb visita a l´equipament, conte i taller. Porta per títol On és el meu dibuix i és gratuïta.
S´adreça a famílies amb nens i nenes majors de quatre anys.

Deixa un comentari