Publicat el 17/07/2018

Un autocar amb un guia recollirà turistes dels càmpings més propers i recorrerà els punts emblemàtics de la vila

l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres posa en marxa una iniciativa de promoció turística de la vila. El consistori ha llogat un autocar que recollirà turistes dels càmpings més propers i els portarà, acompanyats d’un guia, al centre del municipi.
La visita tindrà una primera parada al Museu Arxiu, tot seguit farà un recorregut pels diversos edificis modernistes de Llavaneres, visitarà l’església parroquial i al carrer de Munt i acabarà fent descobrir l’oferta comercial i de restauració, molt especialment la coca de Llavaneres.
La regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum, Teresa Vidal, ha explicat que «l’objectiu d’aquestes visites és donar a conèixer els atractius turístics de Sant Andreu de Llavaneres entre persones que ja han decidit visitar la comarca, a més de generar activitat i dinamitzar els establiments comercials i de restauració locals».
Les visites guiades són gratuïtes, de 9:15 a 12:45h i en diversos idiomes. Per participar-hi caldrà inscripció prèvia omplint aquest formulari: https://ajllavaneres.cat/formulari.php?id=12641
El grup serà de 35 persones com a màxim. Les visites seran els dies, 20 i 27 de juliol i el 2 i l’11 de setembre.
A partir del 20 de  juliol l’autocar només farà parada al càmping Barcelona, a l’oficina de Turisme i al centre de la vila.

 

Deixa un comentari