Visita de Ses Majestats els Reis d´Orient al Masnou amb Concurs de Carrosses | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 09/01/2012

El dijous 5 de gener de 2012, Ses Majestats els Reis d´Orient van visitar el Masnou. Els tres Reis van arribar amb vaixell al port esportiu. Allà van ser rebuts per una gran quantitat d´infants; per les autoritats municipals, encapçalades per l´alcalde, Pere Parés, i per les nenes guanyadores del Concurs de Postals que organitza l´Ajuntament conjuntament amb les escoles del municipi: Rita López Sales, Vera de Montellà Verdejo i Clàudia González Frago.
Després de la benvinguda, Ses Majestats, acompanyades pels patges i el seguici de carrosses preparades per a l’ocasió, per algunes entitats del poble, van recórrer el municipi per saludar tots els vilatans i vilatanes i també recollir les cartes dels nens i nenes.
Concurs de Carrosses: Un jurat, format per Susanna Salvadó, Miguel Tripiana i Ramon Boadella, va atorgar els premis a les carrosses participants, el primer premi va ser per l´entitat La Colla de l´Hort, el segon per l´APA de l´Escola Bergantí, i el tercer per l´Associació Cultural Luz del Alba. També es va destacar l´esforç de l´entitat DISMA per la confecció de la seva carrossa.
El diumenge 6, pel matí, els Reis varen visitar, acompanyats d´algunes autoritats municipals, la Casa Benèfica per portar els seus regals a les persones que hi resideixen.

Deixa un comentari