Publicat el 25/05/2016

Aquesta actuació és el darrer tràmit que cal formalitzar per a la incorporació definitiva d’Arenys de Munt a la DO Alella.  En aquesta línia, a la darrera Assemblea General del Consell Rector de la DO Alella, es va aprovar la formalització d’un conveni de col·laboració entre el Consorci de promoció enoturística del territori DO Alella i l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

El Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella ha publicat el mapa Ruta del vi DO Alella en el marc de les iniciatives que uneixen interessos públics i privats amb l’objectiu d’articular, integrar i incrementar el valor de l’oferta turística vinculada al territori de la denominació d’origen, on Arenys de Munt hi és present.

La Denominació d’Origen Alella és la més antiga i la més petita de Catalunya, i la vila d’Arenys de Munt està esperant que finalitzi la tramitació administrativa per ser formalment dins d’aquesta DO. 

La Ruta del vi DO Alella convida a descobrir el territori, a tastar vins i a gaudir de variades propostes d’enoturisme.
La botiga de vins Món la Cata, el restaurant guardonat per la seva carta de vins L’Era i el viticultor Tal com raja són els tres establiments d’Arenys de Munt que ja formen part de la Ruta del vi DO Alella. 

Deixa un comentari