Vine a animar a la Burriac Atac amb un pa sota el braç! | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/08/2012

La Burriac Atac 2012! ha engegat la campanya Vine a animar amb un pà sota el braç amb la finalitat de recollir productes alimentaris que es donaran al banc local d´aliments que gestiona Càrites a Vilassar de Mar. La campanya està oberta a tots els participants de la cursa nocturna que es disputarà el pròxim 8 de setembre i també a persones, com tu, que hi vulguis col·laborar.
El dissabte dia 8 hi haurà dos punts de recollida d´aliments ubicats a la Plaça de l´Ajuntament i a la Plaça de l´Era de Vilassar de Mar. I quin tipus d´aliments interessa recollir? Doncs aniria molt bé que portessis llet, oli, arròs, farina, llegums seques, sucre, pasta, cereals, llaunes de conserva de peix o de tomàquet natural. Tu mateix/a. Segur que tot el que portis serà ben rebut.
I si no tens temps de portar aliments, però també vols col·laborar pots aportar 5 euros solidaris. Tots els ingressos d´aquesta iniciativa així com els diners que es recullin de la inscripció de la Marrec Atac 2012 van destinats al banc d´aliments de Càrites.
Davant de la greu situació econòmica en què es troben moltes famílies, nosaltres volem ajudar. I tu, t´hi afegeixes?


PIRI Centre Excursionista Vilassar de Mar. http://www.cevilasardemar.cat/Més informació:  http://www.burriacatac.cat/

Deixa un comentari