Viles Florides, per segon any consecutiu, tres Flors d’Honor al municipi de Cabrils | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/10/2018

La setena edició del projecte Viles Florides de Catalunya ha comptat amb 130 municipis participants

El passat divendres 5 d’octubre va tenir lloc la celebració de l’acte de les Flors d’Honor 2018. El Castell de Vila-seca va acollir, a partir de les 16:30 hores, el lliurament dels reconeixements del moviment Viles Florides de Catalunya. L’acte va estar presidit per l’Hble. Sra. Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i en representació de Cabrils hi va assistir el Regidor de Manteniment i Serveis de la Via Pública, Manel Pérez.

El projecte Viles Florides és promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i reconeix els municipis que treballes per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Aquest moviment vol mostrar i afavorir la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic i esdevinguin un exemple a seguir.

Per segon any consecutiu, Cabrils manté la distinció de Vila Florida amb tres Flors d’Honor per la seva tasca en la millora de l’espai verd urbà.
Des de l’Ajuntament animem a seguir amb el compromís amb els espais verds, cuidar el patrimoni vegetal del nostre poble i fomentar el respecte al medi ambient.

 

Deixa un comentari