Publicat el 12/11/2017

Des del passat diumenge 5 de novembre, la Plaça de la Vila de Vilassar de Dalt es torna a dir Plaça de la República. En un acte simbòlic, es va penjar l’antiga placa amb el nom de Plaça de la República -retirada l’any 1939- abans de l’encartellada massiva per reclamar la llibertat dels presos polítics catalans.

La Plaça de la Vila es va omplir el passat 5 de novembre al matí en l’acte de restitució simbòlica de la Plaça de la República. La placa -retirada l’any 1939- va tornar al seu lloc en un acte que va precedir l’encartellada massiva organitzada a tots els pobles de Catalunya per reclamar l’alliberament dels presos polítics catalans.

L’alcalde del municipi, Xavier Godàs, va obrir l’acte que també va comptar amb unes paraules de membres del Comitè de Defensa de la República de Vilassar de Dalt i de l’Assemblea Nacional Catalana. Un cop finalitzats els parlaments i amb la placa penjada, els veïns i veïnes es van repartir per grups per distribuir-se per tot el poble i omplir-lo de cartells i pancartes.

Deixa un comentari